κολοκυθόπιτα
Γλυκιά κολοκυθόπιτα
28 Φεβρουαρίου 2019
O Μάρτης και o ποιητής
2 Μαρτίου 2019
Ταινίες προσεχώς 07/03/2019

Άλλη μία κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει με την έναρξη της άνοιξης. Ας δούμε για ποιες ταινίες θα πρέπει να ανυπομονούμε στις 7 του Μάρτη.

Captain Marvel

Είδος: Δράση, Περιπέτεια, Επιστημονική φαντασία

captain marvel

Η Carol Danvers γίνεται μία από τους πιο δυνατούς ήρωες στη γη. Βρίσκεται εμπλεκόμενη στο γαλαξιακό πόλεμο μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών. Η Brie Larson ως Carol Danvers ήρθε να μας κόψει την ανάσα!

Σκηνοθεσία: Anna Boden, Ryan Fleck

Ηθοποιοί: Brie Larson, Gemma Chan, Samuel L. Jackson

Never look away

Είδος: Δράμα, Ιστορική, Θρίλερ

never look away

Ο νεαρός καλλιτέχνης Kurt Barnet φεύγει από τη Δυτική Γερμανία, αλλά συνεχίζουν να τον βασανίζουν οι εμπειρίες της παιδικής και εφηβικής του ηλικίας στα χρόνια των Ναζί. Στην Ellie βρίσκει τον έρωτα της ζωής του και ξεκινάει μία καλλιτεχνική δημιουργική εποχή, κατά την οποία τα έργα του αντανακλούν όχι μόνο τις προσωπικές του εμπειρίες αλλά και τα τραύματα μιας ολόκληρης γενιάς.

Σκηνοθεσία: Florian Henckel von Donnersmarck

Ηθοποιοί: Tom Schilling, Sebastian Koch, Paula Beer

The current war

Είδος: Βιογραφία, Δράμα, Ιστορική

the current war

Στην ταινία προταγωνιστεί ο Benedict Cumberbatch ως Thomas Edison και ο Michael Shannon ως George Westinghouse. Η ταινία «The current war» είναι η επική ιστορία του ανταγωνισμού μεταξύ μεγάλων εφευρετών κατά τη διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης. Η ηλεκτροδότηση των βιομηχανιών είναι αυτή που θα πυροδοτήσει τη σύγκρουση. Ο Edison με τη βοήθεια του J.P. Morgan κατα φέρνει να φωταγωγήσει το Μανχάταν. Ο Westinghouse με τη βοήθεια του Nikola Tesla διακρίνει τα μοιραία λάθη στα σχέδια του Edison για το συνεχές ρεύμα. Πυροδοτείται έτσι ένας πόλεμος και ο Westinghouse με τον Nikola Tesla επενδύουν τα πάντα στο επικίνδυνο και απρόβλεπτο εναλλασσόμενο ρεύμα.

Σκηνοθεσία: Alfonso Gomez-Rejo

Ηθοποιοί: Nicholas Hoult, Benedict Cumberbatch, Katherine Waterston

Πηγή: IMDB

Comments are closed.