Βαθύς καθαρισμός προσώπου
Βαθύς καθαρισμός προσώπου στο σπίτι
19 Μαρτίου 2019
Τσάντες girltalkgr
Ποια τσάντα να διαλέξω
31 Μαρτίου 2019
ταινίες προσεχώς 28/3/2019

Άλλαξε η ώρα, τελειώνει ο Μάρτης αλλά οι πρεμιέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες συνεχίζονται δυναμικά. Αυτή την εβδομάδα μας περιμένουν ακόμα έξι νέες ταινίες.

Captive State

Είδος: Επιστημονικής φαντασίας, Θρίλερ

Έχουν περάσει ήδη δέκα χρόνια από τη στιγμή που ο πλανήτης περιήλθε στην κατοχή εξωγήινων δυνάμεων. Η ταινία παρουσιάζει το πως έχει διαμορφωθεί η ζωή των δύο πλευρών των εμπλεκομένων, αυτών που συνεργάστηκαν με τις δυνάμεις κατοχής και αυτών που αντιστάθηκαν.

Σκηνοθεσία: Rupert Wyatt

Ηθοποιοί: John Goodman, Ashton Sanders, Jonathan Majors

Ντάμπο (Dumbo)

Είδος: Οικογενειακή, Φαντασίας

Ο Ντάμπο είναι μία από τις ταινίες αυτής της εβδομάδας, που χρησιμοποιεί γνωστούς και καλούς ηθοποιούς, ώστε να μας υπενθυμίσει την αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1941, της Walt Disney. Ένας νεαρός ελέφαντας έχει υπερμεγέθη αυτιά, που τον κάνουν ικανό να πετάει. Ο Ντάμπο χρησιμοποιεί αυτό το χάρισμά του για να βοηθήσει ένα τσίρκο που παλεύει να αποφύγει την χρεοκοπία. Τελικά, το μικρό ελεφαντάκι και οι φίλοι του ανακαλύπτουν σκοτεινά μυστικά που κρύβονται πίσω από τα λαμπερά φώτα.

Σκηνοθεσία: Tim Burton

Ηθοποιοί: Lucy DeVito, Eva Green, Colin Farrell, Danny DeVito, Michael Keaton

The hummingbird project (Κωδικός κολιμπρί)

Είδος: Θρίλερ

Σ’ αυτή την ταινία παρουσιάζεται η αδίστακτη μεριά του ψηφιακού κόσμου. Δύο ξαδέρφια από τη Νέα Υόρκη, ο Vincent και ο Anton, «παίζουν» στο χρηματιστήριο διαδικτυακά και η νίκη κρίνεται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Το όνειρό τους είναι να στήσουν ένα δίκτυο οπτικών ινών για να ενώσουν το Κάνσας με το Νιου Τζέρσι και να κερδίσουν εκατομμύρια. Ο Anton είναι το «μυαλό» και ο Vincent είναι η «δύναμη». Ο ένας παρακινεί τον άλλο και όλους τους γύρω τους στην υλοποίηση του ουτοπικού τους ονείρου. Ωστόσο, τους καταδιώκει ένα παλιό αφεντικό τους, η Eva Torres, που δε θα σταματήσει για κανένα λόγο να τους δημιουργεί εμπόδια προκειμένου να τους κερδίσει στο δικό τους παιχνίδι.

Σκηνοθεσία: Kim Nguyen

Ηθοποιοί: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek

The professor and the madman

Είδος: Βιογραφία, Δράμα, Μυστηρίου

Στα μέσα του 19ου αιώνα, ο καθηγητής James Murray(Mel Gibson) συγκεντρώνει λέξεις, για να συντάξει την πρώτη έκδοση του Αγγλικού Λεξικού της Οξφόρδης. Ένας ασθενής του φρενοκομείου, ο Dr. William Chester Minor(Sean Penn) του στέλνει περισσότερες από 10.000 λέξεις για το εγχείρημά του.

Σκηνοθεσία: Farhad Safinia

Ηθοποιοί: Natalie Dormer, Mel Gibson, Sean Penn

El Ángel(Ο άγγελος)

Είδος: Βιογραφία, Αστυνομική, Δράμα

Ο Carlitos είναι ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι που μοιάζει με κινηματογραφικό αστέρα, με ξανθές μπούκλες και baby face. Σαν μικρό παιδί, λαχταρούσε τα πράγματα των άλλων. Στα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής του αντιλαμβάνεται την πραγματική του φύση και γίνεται κλέφτης. Όταν γνωρίζει το Ramon, γοητεύεται και κάνει ό,τι μπορεί για να τον κερδίσει. Μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι αναζήτησης, έρωτα και παρανομίας. Οι δολοφονίες μοιάζουν σα φυσική εξέλιξη της πορείας τους, ώσπου ο Carlitos συλλαμβάνεται. Η αγγελική του μορφή τον κάνει αγαπητό στον τύπο, που του δίνει το προσωνύμιο «Άγγελος του Θανάτου» και γίνεται διάσημος εν μία νυκτί. Κατηγορείται για περισσότερες από σαράντα ληστείες και έντεκα φόνους. Σήμερα μετά από 45 χρόνια εγκλεισμού ο Carlitos είναι ο εγκληματίας με τα περισσότερα χρόνια κράτησης στην ιστορία της Αργεντινής.

Σκηνοθεσία: Luis Ortega

Ηθοποιοί: Lorenzo Ferro, Chino Darín, Daniel Fanego

Lazzaro felice(Happy as Lazzaro)

Είδος: Δράμα

Ο Lazzaro είναι ένας νεαρός χωρικός που είναι τόσο καλός που τον περνάνε για χαζό. Ο Tancredi είναι ένας αιθεροβάμων ευγενής. Η ταινία διηγείται το τι συμβαίνει όταν συναντιούνται. Στο χωριό που μένουν κυριαρχεί η τρομερή μαρκησία Alfonsina de Luna, η βασίλισσα των τσιγάρων. Όταν ο Tancredi ζητάει τη βοήθεια του Lazzaro για να σκηνοθετήσει την απαγωγή του, δημιουργείται ένα ιερός δεσμός μεταξύ τους. Αυτή η περίεργη και απίθανη συμμαχία οδηγεί σε μία φιλία που ωθεί το Lazzaro στην αναζήτηση του φίλου του στην πόλη.

Σκηνοθεσία: Alice Rohrwacher

Ηθοποιοί: Alba Rohrwacher, David Bennent, Sergi López

Πηγή: IMDB

Comments are closed.