Ταινίες προσεχώς 28/02/2019

Γιατί τόσες σέλφι;
Γιατί τόσες σέλφι;
19 Φεβρουαρίου 2019
Ο βασιλιάς ήλιος
Ο βασιλιάς που δεν έπινε κρασί
24 Φεβρουαρίου 2019
Ταινίες προσεχώς 28/02/2018

Η εβδομάδα που μας έρχεται είναι σημαντική για τα κινηματογραφικά δρώμενα. Την Κυριακή θα γίνει η απονομή των βραβείων Όσκαρ, που φέτος έχουν και ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, όσες δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε ή έστω να τα παρακολουθήσετε από το σπίτι, μπορείτε να πάτε σινεμά και να απολαύσετε κάποια από τις πρεμιέρες της Πέμπτης ή αυτές που βγήκαν την προηγούμενη εβδομάδα (Ταινίες προσεχώς 21/02/2019).

Happy death day 2u

Είδος: Κωμωδία, Δράμα, Τρόμου

Η Tree Gelbman ανακαλύπτει ότι είναι ανέλπιστα πιο εύκολο να πεθαίνεις ξανά και ξανά από τους κινδύνους που παραμονεύουν. Έχοντας επιβιώσει από τα επικίνδυνα γεγονότα στο πρώτο μέρος του σίκουελ «Γενέθλια θανάτου», η Tree Gelbman βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο της φοιτητικής της εστίας. Είναι ευτυχώς ζωντανή. Αυτή τη φορά όμως είναι ο Ryan που υποστηρίζει ότι ζει την ίδια μέρα ξανά και ξανά. Ένας μυστηριώδης, παρανοϊκός δολοφόνος με μάσκα ενός μωρού, τον δολοφονεί συνεχώς. Μία ανδρεία αλλά μάταιη απόπειρα να αντιμετωπίσει το δολοφόνο θα οδηγήσει την Tree σε γνώριμα, αιματοβαμμένα μονοπάτια. Σε μία επαναλαμβανόμενη, δολοφονική καθημερινότητα. Πόσες φορές πρέπει να πεθάνει για να χαρεί πραγματικά τα γενέθλιά της;

Σκηνοθεσία: Christopher Landon

Ηθοποιοί: Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu

Beautiful boy

Είδος: Βιογραφία, Δράμα

Beautiful boy

Η ταινία βασίζεται σε δύο βιβλία μπεστ σέλερ ενός πατέρα και ενός γιου. Εξιστορείται η σπαρακτική αλλά και ελπιδοφόρα εμπειρία της επιβίωσης, της ξανακύλησης και της ανάρρωσης μέσα σε μία οικογένεια που παλεύει με την εξάρτηση.

Σκηνοθεσία: Felix van Groeningen

Ηθοποιοί: Steve Carell, Maura Tierney, Jack Dylan Grazer

Vox Lux

Είδος: Δράμα, Μιούζικαλ

vox lux

Η ταινία ακολουθεί την πορεία της Celeste από τις στάχτες μιας μεγάλης εθνικής τραγωδίας έως τη διασημότητα. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία περίοδο 18 χρόνων και αναδεικνύει τις πιο σημαντικές καλλιτεχνικές στιγμές της Celeste μέσα από τα μάτια της. Το 1999 η έφηβη Celeste επιβιώνει από μία τραγωδία. Αφού τραγουδάει σε μία τελετή μνήμης, η Celeste μεταμορφώνεται σε μία εκρηκτική ποπ σταρ με τη βοήθεια της τραγουδοποιού αδερφής της και ενός μάνατζερ. Το 2017 η ενήλικη πια Celeste προσπαθεί να επανέλθει στα φώτα της δημοσιότητας μετά από ένα σκάνδαλο που κλόνησε την καριέρα της. Ξεκινάει μία περιοδεία για να υποστηρίξει το έκτο της άλμπουμ Vox Lux.

Σκηνοθεσία: Brady Corbet

Ηθοποιοί: Natalie Portman, Willem Dafoe, Jude Law

Zoe

Είδος: Ρομαντική, Επιστημονική φαντασίας

zoe

Μία ιστορία για το πως οι τεχνητοί άνθρωποι μπορούν να νιώσουν ακόμα και να αγαπήσουν. Πως αντιδρούν οι άνθρωποι που τους συναναστρέφονται;

Σκηνοθεσία: Drake Doremus

Ηθοποιοί: Ewan McGregor, Léa Seydoux, Theo James

The yellow birds

Είδος: Δράμα, Πολεμική

The yellow birds

Η ταινία ακολουθεί τον John Bartle και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να διατηρήσει την ανθρωπιά του και να επιβιώσει κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ. Όταν γυρίζει στην πατρίδα του συνεχίζει να παλεύει με τις αναμνήσεις που τον στοιχειώνουν.

Σκηνοθεσία: Alexandre Moors

Ηθοποιοί: Jennifer Aniston, Toni Collette, Alden Ehrenreich

Πηγή: IMDB

Comments are closed.