Καθαρισμός προσώπου
Είσαι μοναδική όπως και το δέρμα σου
8 Μαρτίου 2019
Ενυδατική κρέμα
Ενυδάτωση της επιδερμίδας
13 Μαρτίου 2019
Ταινίες προσεχώς 14/03/2019

Αυτή την εβδομάδα θα είμαστε σε θέση να απολαύσουμε ακόμα τρεις κινηματογραφικές παραγωγές. Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη είναι:

Greta

Είδος: Δράμα, τρόμου, μυστηρίου

Μία νεαρή γυναίκα γίνεται φίλη με μία μοναχική χήρα. Η χήρα όμως κρύβει σκοτεινά και θανάσιμα μυστικά…

Η Frances είναι μία κοπέλα που έχασε πρόσφατα την καρκινοπαθή μητέρα της. Στο μετρό, βρίσκει μία τσάντα που ανήκει σε μία ουγγαρέζα γυναίκα τη Greta. Η Greta είναι μία δασκάλα πιάνου, που παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα και παρουσιάζεται ως γαλλίδα. Η Frances της επιστρέφει την τσάντα της και σιγά σιγά αναπτύσσεται μία φιλία μεταξύ των δύο γυναικών.

Η Frances ανακαλύπτει στο σπίτι της Greta τσάντες όμοιες με αυτή που βρήκε στο μετρό, με καρτελάκια με ονόματα γνωστών της. Ταράζεται και αποφασίζει να διακόψει τις επαφές μαζί της. Η Greta όμως δε θα συμφωνήσει με αυτή την απόφαση. Τι θα επακολουθήσει;

Σκηνοθεσία: Neil Jordan

Ηθοποιοί: Isabelle Huppert, Chloë Grace Moretz, Maika Monroe

Wonder park

Είδος: Κινουμένων σχεδίων, περιπέτεια, κωμωδία

Η ταινία Wonder Park διηγείται την ιστορία ενός καταπληκτικού λούνα πάρκ. Σε αυτό το πάρκο η φαντασία ενός τρομερά δημιουργικού κοριτσιού, της μικρής Τζουν, παίρνει σάρκα και οστά…

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φέις

Ηθοποιοί: Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell

Shadow

Είδος: Δράσης, δράμα, ιστορική

Η ταινία Shadow είναι μία κινέζικη ταινία που διαδραματίζεται στην Κίνα κατά την περίοδο των Τριών Βασιλείων. Η ιστορία αφορά σε ένα μεγάλο βασιλιά και τους υπηκόους του, που εξορίζονται και καλούνται να τη διεκδικήσουν. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο βίαιος και φιλόδοξος βασιλιάς, ο στρατηγός του που φιλοδοξεί να επικρατήσει στην τελευταία μάχη, οι γυναίκες του παλατιού που ψάχνουν τη λύτρωση σε ένα κόσμο που δεν τις δέχεται και δεν τις χωράει και ενός κοινού θνητού.

Σκηνοθεσία: Yimou Zhang

Ηθοποιοί: Chao Deng, Li Sun, Ryan Zheng

Μπορείτε πάντα να επιλέξετε κάποια από τις ταινίες που βγήκαν στις αίθουσες στις 7/3/2019 ή στις 28/2/2019.

Πηγή: IMDB

Comments are closed.