Ταινίες προσεχώς 14/02/2019

Λουκανικοπιτάκια
Λουκανικοπιτάκια
13 Φεβρουαρίου 2019
Προσεχώς 21/02/2019
Ταινίες προσεχώς 21/02/2019
17 Φεβρουαρίου 2019
Can You Ever Forgive Me

Τρελαίνομαι να βλέπω ταινίες, πεθαίνω!!! Είναι η καλύτερη έξοδος. Μπαίνεις στη σκοτεινή αίθουσα, κάθεσαι αναπαυτικά στην πολυθρονάρα με μία αγκαλιά ποπ-κορν και περνάνε 2 ώρες από τη ζωή σου μέσα στις οποίες νιώθεις ότι έχεις ζήσει άλλη μία ζωή, αυτή του πρωταγωνιστή.

Πάμε να δούμε ποιες ταινίες βγαίνουν στους κινηματογράφους την ημέρα των ερωτευμένων:

Capernaum

Είδος: Δράμα

Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός δωδεκάχρονου αγοριού από το Λίβανο, του Zain. Η ταινία ακολουθεί τον Zain στο ταξίδι του από την παιδική αθωότητα στην «παιδική ενηλικίωση». Φεύγει από τους αμελείς γονείς του και καταφέρνει να επιβιώσει στο δρόμο. Εκεί γνωρίζει τη Rahil μία εργάτρια, μετανάστρια από την Αιθιοπία, η οποία φροντίζει το δωδεκάχρονο προσφέροντάς του στέγη και τροφή. Ο Zain για να ανταποδώσει το ενδιαφέρον της Rahil προσέχει το μωρό της. Στη συνέχεια εκτίει ποινή φυλάκισης για ένα βίαιο έγκλημα και ψάχνει δικαιοσύνη στις δικαστικές αίθουσες.

Σκηνοθεσία: Nadine Labaki

Ηθοποιοί: Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Boluwatife Treasure Bankole, Kawsar Al Haddad

https://sonyclassics.com/capernaum/

Can You Ever Forgive Me?

Είδος: Βιογραφία, Κωμωδία, Αστυνομική

Η Lee Israel είναι 51 χρόνων και δουλεύει ως διορθώτρια κειμένων σε μία εκδοτική εταιρεία. Όταν συνειδητοποιεί ότι έχει μεγαλώσει και δεν έχει προχωρήσει επαγγελματικά στην έκδοση δικού της έργου, την πιάνει αμόκ στο γραφείο και απολύεται. Στην πορεία αποφασίζει να στραφεί στην απάτη προκειμένου να βγάλει χρήματα πλαστογραφώντας επιστολές διασήμων όπως της Κάθριν Χέμπορν της Εστέ Λοντέρ κλπ. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

Σκηνοθεσία: Marielle Heller

Ηθοποιοί: Melissa McCarthy, Richard E. Grant, Dolly Wells

Πηγή: IMDB

Comments are closed.