Ταινίες προσεχώς 11/04/2019

Μια βραδιά στη Γκαλερί
6 Απριλίου 2019
Ζευγάρι γάμος
Οργάνωση γάμου
15 Απριλίου 2019
Ταινίες προσεχώς 11/4/2019

Αυτή η εβδομάδα έχει μόνο δύο πρεμιέρες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι οι μόνες ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Συνεχίζουν να προβάλλονται ταινίες όπως το “Shazam!“, “Κωδικός κολιμπρί“, “Greta” και άλλες που έχουν ήδη αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα.

Hellboy

Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Φαντασίας

hellboy

Ο Hellboy είναι μία ταινία που βασίστηκε στο σκοτεινό ήρωα των κόμιξ “Dark Horse Comics”. Είναι η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Hellboy, που όμως δεν τον υποδύεται ο Ron Perlman αλλά ο David Harbour. Αυτή τη φορά ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης», από το μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε καταφέρνει να απελευθερωθεί για να ολοκληρώσει το στόχο της, το τέλος του κόσμου. Ποιος όμως έχει τις ικανότητες, τη βιαιότητα και το θράσος να την αντιμετωπίσει; Μα φυσικά ο Hellboy, που είναι πιο αιμοδιψής και σαρκαστικός από ποτέ! Θα καταφέρει να τη σταματήσει;

Σκηνοθεσία: Neil Marshall

Ηθοποιοί: Mark Stanley, Brian Gleeson, Maria Tepavicharova, Mila Jovovich, David Harbour

After

Είδος: Δράμα, Ρομαντική

after

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Anna Todd. Μας διηγείται τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση μιας νεαρής γυναίκας με ένα άντρα που έχει ένα σκοτεινό μυστικό. Η Tessa είναι μία καθώς πρέπει κοπέλα, επιμελής φοιτήτρια, αφοσιωμένη κόρη και πιστή στη σχέση της. Ξεκινάει την πρώτη της χρονιά στο κολέγιο με μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον, προσηλωμένη στο στόχο της, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει το Hardin. O Hardin με την αγριάδα, τη γοητευτική προφορά, τα σαγηνευτικά μάτια και τα αμέτρητα τατουάζ θα ταράξει τον κόσμο της Tessa. Δε θα τον πρόσεχε, αλλά οι συγκυρίες τους φέρνουν κοντά. Της γνωρίζει πράγματα που δε φανταζόταν, την απελευθερώνει, κι εκείνη συνειδητοποιεί ότι υπάρχει η ζωή της πριν το Χάρντιν και η ζωή της… after.

Σκηνοθεσία: Jenny Gage

Ηθοποιοί: Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Josephine Langford

Πηγή: IMDB

Comments are closed.