Κρίστυ Αργυροπούλου
Συνέντευξη με μια σχεδιάστρια μόδας – Κρίστυ Αργυροπούλου
10 Φεβρουαρίου 2019
Λουκανικοπιτάκια
Λουκανικοπιτάκια
13 Φεβρουαρίου 2019
Άγιος Βαλεντίνος 2019

Για πολλούς μία μοναδική μέρα για άλλους άλλη μία Πέμπτη.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία μέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Αποτελεί μία γιορτή ξενόφερτη για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία όμως αγκαλιάστηκε και ενσωματώθηκε στην ελληνική κουλτούρα.

Πολλοί την εξυμνούν και άλλοι τη λοιδορούν. Η μέρα αυτή, όπως και όλες οι γιορτές, αποτελούν αφορμή για εορτασμό. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε μηδενιστές και να αναφερόμαστε σε αυτή τη γιορτή ως η μέρα για να βγάζουν λεφτά τα μαγαζιά, εκμετάλλευσης των ανθρώπων ή αμερικανιά. Μέσα στην καθημερινότητα, τη μονοτονία, το άγχος και την καταπίεση είναι μία ευκαιρία να νιώσουμε όμορφα. Να ΝΙΩΣΟΥΜΕ, να αισθανθούμε, να ξεφύγουμε λίγο από τα προβλήματα.

Δεν είναι υποχρεωτικό να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, ειδικά αν δε μας περισσεύουν, για να κάνουμε αυτή τη μέρα όμορφη και να ανεβάσουμε λίγο τη διάθεσή μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμερίσουμε τα αρνητικά συναισθήματα και να σκεφτούμε θετικά. Ο έρωτας είναι ένα θετικό συναίσθημα που σε «ανεβάζει», σε ανανεώνει και σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με άλλη ματιά.

Αν υπάρχουν χρήματα οι δυνατότητες για να κάνεις ένα δώρο στο ταίρι σου ή στο υποψήφιο ταίρι σου είναι αμέτρητες. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα είδη ρουχισμού, χόμπι, αυτοκινήτου κ.λπ. Ακόμα όμως και αν δεν υπάρχουν πολλά λεφτά το καλύτερο είναι ένα έξυπνο δώρο.

Αν το ταίρι σου είναι «κοκκεταρία» και θέλεις να κινηθείς στον τομέα του ρουχισμού και των αξεσουάρ μπορείς να επιλέξεις κάτι από τα παρακάτω:

RAYMOND WEIL Geneve Nabucco Titanium Black Leather Strap

Εμείς επισκεφθήκαμε διάφορα site και βρήκαμε μεγάλη ποικιλία

Το συγκεκριμένο μπορείτε να το βρείτε εδώ

Γυαλιά ηλίου Silhouette Carbon

Τα εντοπίσαμε εδώ

Σετ γραβάτες και παπιγιόν της JACK & JONES

Το βρήκαμε σ’ αυτό το site

Εναλλακτικά μπορείς να κινηθείς σε «ηλεκτρονικά» μονοπάτια.

Go pro 7 action camera

Ένα από τα καταστήματα που την εντοπίσαμε θα το βρείτε εδώ

APPLE Watch Series 4 GPS 40mm Space Grey Aluminium με Sport Band Μαύρο

Δείτε το κι εδώ

Αλλά να επιλέξεις δώρα διαφορετικά και ιδιαίτερα

Barbatus Coffee Oil Beard Grooming Pack

Υπάρχει εδώ

Μπρελόκ στο σχήμα κλειδιού με λευκό φώς led.

Ιδέα από εδώ

Αν το ταίρι σας είναι μάστορας μεγάλος χαρίστε του ένα σετ με μύτες για εργαλείο Black & Decker σε κασετίνα

Το βρήκαμε εδώ

Μία συνεδρία μασάζ για δύο είναι μία καλή εναλλακτική για να απολαύσετε μαζί αυτή τη μέρα.

Χαρείτε κι εσείς αυτή τη μέρα με το ταίρι σας και πάρτε μία ανάσα από την καθημερινότητα. Φροντίστε να περάσετε τέλεια με δώρο ή χωρίς.

Τα αντικείμενα που προβάλλονται παραπάνω καθώς και τα καταστήματα δεν είναι συνεργάτες μας. Τα βρήκαμε τυχαία και σας τα παρουσιάζουμε ως ιδέες για δώρο. Δε φέρουμε καμία ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων ούτε για την εξυπηρέτηση των καταστημάτων.

Comments are closed.